Over Garage Vanhellemont

Het begon in januari 1987, Jos richtte Garage Vanhellemont op te Meensel- Kiezegem. Dankzij zijn voorgeschiedenis binnen de groep PSA was het pad als gemotiveerde Citroën dealer snel gelegd. Na vele jaren namen Jos & Godelieve de stap naar een wat meer ruimere garage. Hierbij bouwden ze in 1997 op de huidige locatie een nieuwe garage en toonzaal. Waarna in de loop van de jaren hun zoon Kristof de intrede nam binnen het bedrijf. Wij hebben altijd de laatste modellen op voorraad.

In onze showroom presenteren wij verschillende modellen brommobielen, zodat u zich rustig kunt oriënteren. In onze werkplaats kunt u terecht voor reparaties. Hier gebruiken wij de modernste apparatuur en werken wij volgens de normen die de constructeur ons voorschrijft. Ons team in de werkplaats heeft een uitstekende opleiding genoten, die er voor zorgt dat uw brommobiel altijd in de beste conditie blijft!

De brommobiel van Ligier

De Ligier Group is al 33 jaar de officiële importeur van Ligier brommobielen. In de showroom van Garage Vanhellemont in Binkom kun je kennis maken met de verschillende modellen, zodat jij je optimaal kunt oriënteren op het aanbod. Ben je ouder dan 16, dan bieden wij ook voor jou de perfecte oplossing. Kies je voor Garage Vanhellemont dan profiteer je van diverse voordelen; je kunt onbezorgd en voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel rijden, waarbij alle kosten zoals afschrijving, rente en onderhoud al zijn inbegrepen. We regelen ook direct een all-risk verzekering. Je komt dus voor geen enkele verrassing te staan en maakt daarom met Garage Johan Vanhellemont een verstandige keuze.

Voor jongeren en senioren

Maak eens vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden van brommobielen bij Garage Vanhellemont. Ze zijn zeer geschikt voor jongeren vanaf 16 jaar, die in het bezit zijn van een bromfietsrijbewijs, maar daarnaast ook ideaal als tweede autootje voor senioren. Eigenlijk is de Ligier brommobiel geschikt voor bijna iedereen!

Contactgegevens van Garage Vanhellemont

Kijk eens rond op onze website. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je op onze contactpagina. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom aan de Meenselstraat 77 in Binkom (bij Lubbeek). De koffie (en thee) staat bij ons altijd klaar en wij nodigen je van harte uit om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Bezoekadres

Meenselstraat 77 B
3211 Binkom (Lubbeek)
Telefoon : +32 (0)16 – 635331
Email : info@garagevanhellemont.be